Anadolu Yakası Araç Kiralama

Anadolu Yakası Araç Kiralama

Anadolu yakası araç kiralama
hakkında merak ettiğiniz sorulara bu yazımızda yanıt bulabilirsiniz. İstanbul Anadolu yakası, araç kiralamanın çok sık yapıldığı bölgelerden biridir. Sabiha Gökçen Havalimanı'nı içerisinde barındıran Anadolu yakasına gelen müşterilerimiz, burada birkaç farklı lokasyonda araç kiralama yapabilirler. Lokasyonların çeşitli olması, müşterilerimizin istediği yer ve zamanda istedikleri aracı teslim almasına olanak sağlıyor. 

Anadolu Yakasında'ki Araç Kiralama Kampanyalarımızı Kaçırmayın!


Anadolu yakasında araç kiralamak isteyenler için sunduğumuz olanakları şu şekilde sıralayabiliriz. Yurtdışından gelen müşterilerimiz Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar'da araç kiralama yapabilirler. Farklı şehirlerimizden gelenler ise yine Sabiha Gökçen Havalimanı'nın İç Hatlar terminalinde araç kiralama gerçekleştirebilir. Teslim noktasını havalimanı olarak belirleyen müşterilerimiz, teslimatçılarımız tarafından uçağın iniş yaptığı anda kapıda karşılanıyor. Ayrıca müşterilerimiz bir havalimanından teslim aldığı aracı bir başka havalimanında veya tercih ettiği herhangi bir lokasyonda teslim edebiliyor.

Anadolu yakası adres teslimi de teslimat seçeneklerimizden bir tanesi. Anadolu yakasında herhangi bir adrese araç teslimi gerçekleştirebiliyoruz. Sadece araç kiralama yaparken adres teslimi seçeneğini seçmeniz yeterli. 
Whatsapp Telefon