Kadıköy Araç Kiralama

Kadıköy Araç Kiralama

Araç kiralama işlemi birçok kişi için zaruri bir işlem olmaktadır. Özellikle tatil amacı ile, iş seyahatlerinde, bazı organizasyonlar gibi zamanlarda birçok kişi araç kiralama ihtiyacı duymaktadır. Biz bu gibi durumlar için müşterilerimize ihtiyacı olan araçları kısa sürede temin ederek önemli olan eksikliği gidermeye çalışıyoruz. Sitemizde kiralama amacı ile birçok araç seçeneği ve gerekli bilgiler mevcut olup, araç kiralamak adına her türlü yardımı alabilirsiniz. HeeyCar firması olarak Kadıköy dahil olmak üzere birçok semtte hizmet vermekteyiz.

Firma Olarak Misyonumuz

Firma olarak en büyük sorumluluğumuz müşterilerimizin ihtiyacı olan araçları en kısa sürede temin ederek eksiklerini gidermek ve en iyi konforu yaşatmak. Kaliteli ve güvenli hizmet sağlayan firmamız çözüm üretmek konusunda müşterilerine güven veriyor. Ciddi firma görev bilincinde araç kiralama sektöründe, en üst sıralarda yer alıyor ve birçok firmadan daha kaliteli hizmet sunuyoruz. İhtiyacınız olan her araç ve her türlü yardım için bizimle sürekli olarak iletişim kurabilir, gerekli yardımı alabilirsiniz.

Araç Kiralama Hizmetimiz

Araç kiralamak isteyen tüm müşterilerimiz sitemize giriş yaparak mevcut olan tüm araç seçeneklerini görebiliyor. Araçların tüm özellikleri ayrı olarak belirtilmiş ve her türlü açıklama yapılmıştır. Müşterilerimiz bu açıklamalar doğrultusunda kolaylıkla araç tercihi yapabiliyor. Araç kiralama hizmeti olarak dilerseniz özel şoför isteğinde de bulunabilirsiniz.

Kiralamak istediğiniz araçları inceleyerek karar verip kiralayabilir, kiraladığınız aracı ofisimizden hemen teslim alabilirsiniz. Araçlarımız teslim edildikten sonra yapılan sözleşme gereğince geri alımı aynı şekilde mevcut ofisimizden gerçekleşmektedir. Kiralanan araçların tümü sigortalı olup, herhangi bir sorun yaşanmayacak şekilde müşterilerimize tebliğ yapıyoruz. Bizim için en önemli kural aracı kiralayan dışında başka birinin kullanmaması ve alkollü olarak araç kullanılmamasıdır.

Araç Kiralama İşlemleri

İnternet sitemiz oldukça kullanışlı ve kolay olup, giriş yaparak hemen araç kiralayabilirsiniz. Sitede yer alan üye butonundan üyelik oluşturmanız ve tüm bilgilerinizi eksiksiz girmeniz gerekiyor. Bu sayede hızlı bir şekilde araç kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Araç kiralama işlemleri sırasında araç kiralama koşullarına göz atabilirsiniz. Araçlar, fiyatları ve tüm bilgiler sitede mevcut olup, size oldukça seri araç kiralama imkanı sunuyoruz. Öğrenmek ve merak ettiğiniz tüm konular için bizi arayabileceğiniz gibi, sitede bulunan sık sorulan sorular bölümüne de bakabilirsiniz.

Kiralık Araç Seçenekleri

Araç kiralamak isteyen müşterilerimize otomobilden, jeep modellerine, minibüs gibi büyük araçlara kadar tüm seçenekler sunuluyor. Otomatik ve manuel model seçenekleri müşterilerimize sunulmuş olup, konforunuza uygun olan modeli seçebilirsiniz. Araçlarımız hem benzinli hem de dizel olarak farklı kategorilerdedir. 4, 5, 7, 9 kişilik araç kategorileri ile keyfinize ve konforunuza uygun olan araçları seçebilirsiniz. Araçlarımız son model araçlar olup, farklı renk seçeneklerine sahiptir.

Whatsapp Telefon